Voordelen van TBWatches.nl

Hier zetten wij al onze voordelen even op een rijtje:

100% originele horloges
- Alle horloges die TBWatches.nl verkoopt zijn 100% originele horloges. 

5% korting
- Bijna alle horloges die TBWatches.nl aanbiedt hebben minstens een korting van 5%. Voor meer informatie ga naar: Goudstaven

Alle officiële documenten
- TBWatches.nl heeft bij elk horloges alle officiële documenten en garantie bewijzen.

Betaal veilig & snel
- Bij TBWatches.nl betaald u veilig en snel via iDeal en bankoverschrijving. U kan gemakkelijk afrekenen op één pagina. Mocht u via iDeal betalen, dan gaat u naar een beveiligde server van u bank zodat er niks mis kan gaan. Wij ontvangen de betaling dan direct binnen waardoor wij direct overgaan tot het verzenden van het horloge.
Voor meer informatie klik dan op deze link: Betaalmogelijkheden

Gratis verzending in Nederland
- TBWatches.nl verzendt alles in heel Nederland gratis.

Offline winkel
- TBWatches.nl heeft een samenwerkingsverband met Ten Boom Juweliers te Haarlem. Mocht u een horloge bij TBWatches.nl kopen, dan kunt u daar altijd mee terug bij TBWatches.nl maar ook bij Ten Boom Juweliers. Hier kunt u rustig u probleem voorleggen en zij zullen het probleem dan verhelpen (indien mogelijk).
De horloges die u bij TBWatches.nl online ziet, vindt u ook terug bij Ten Boom Juweliers. De prijzen van de horloges zullen bij beide hetzelfde zijn (op de weekaanbieding van TBWatches.nl na).

Retourgarantie
- TBWatches.nl biedt zijn klanten een retourrecht tot 14 dagen na aankoop.
Voor meer informatie klik dan op deze link: Garantie & retourneren

Service
- TBWatches.nl staat bekend om zijn uitmuntende hoge kwaliteit van service. Mocht het een kado zijn, dan pakken wij het netjes voor u in. TBWatches.nl zorgt ervoor dat elke klant goed geholpen wordt tot tevredenheid. Mocht er een probleem zijn dan kunt u altijd contant met ons opnemen via info@tbwatches.nl of bel ons even op 06-23930570.

Snelle levering
- TBWatches.nl levert zijn horloges snel. 
Voor meer informatie klik dan op deze link: Levertijd