Over TBWatches.nl

TBWatches.nl is een servicegerichte webshop waar consumenten veilig en vertrouwd merkhorloges kunnen kopen. De drijvende kracht achter de online winkel is Tim Ibink. De familie Ibink is een bekende naam in de horlogebranche. De familie Ibink is al generaties bezig met het verkopen van horloges. Ook Tim is hierdoor geraakt en is, zoals alle andere, voor zichzelf begonnen. TBWatches.nl is opgezet om consumenten online horloges aan te bieden voor een consument vriendelijke prijs.
TBWatches.nl heeft een samenwerkingsverband met Ten Boom Juweliers te Haarlem. Al onze horloges vindt u ook terug in de fysieke winkel van Ten Boom Juweliers. Dit is een groot voordeel voor de consument, de consument kan bij TBWatches.nl kopen en bij ons alles vragen, maar ook in de fysieke winkel bij Ten Boom Juweliers. Het kan namelijk voorkomen dat consumenten graag naar een fysieke winkel willen om een vraag persoonlijk te stellen, dit wordt hierdoor mogelijk gemaakt. 
Het aanbieden van een hoge mate van service en kwaliteit, dat is waar wij sinds 2013 goed in zijn en waarvoor wij waardering krijgen van onze klanten. TBWatches.nl streeft ernaar om de klant het juiste horloge voor de juiste prijs aan te bieden. Wat ons vooral sterk maakt is de passie voor horloges en dat ziet u vooral terug in ons assortiment en de mate van service. U zal vooral opmerken dat de horloges hierom ook in top conditie zijn. Bij TBWatches.nl krijgt u altijd de hoogste mate in service en een gegarandeerde hoge kwalitieit van de horloges.
Momenteel werkt TBWatches.nl met merken als AeroWatch, Balmain, Bruno Sohnle, Certina, Chronoswiss, Swiss Eagle en Ten Boom Watches. Hier zullen meerdere merken bij komen zoals bijvoorbeeld Oris.

TBWatches.nl is eigendom van T.B.Ibink.

Schroom niet om een berichtje achter te laten op: