Garantie en retourneren

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om onze producten in goede staat te behouden. Als wij het product versturen komt het in andere handen terecht en is het mogelijk dat het product defect raakt. Mocht dit gebeuren dan zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. TBWatches.nl garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen.

Als u een product bestelt in onze webshop, dan heeft u het recht om het product zonder enige verklaring binnen 14 dagen terug te sturen. Wij zullen dan het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Hierbij geldt wel dat retourneren altijd op eigen risico is. Hiervoor hebben wij een aantal voorwaarden opgestelt:

  • - Een product retourneren kan slechts wanneer het product nog ongeschadigd is.
  • - De mogelijke verzendkosten zijn voor eigen rekening.
  • - Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen.
  • - Een gedragen horloge kunnen wij helaas niet terugnemen i.v.m. hygienische redenen.
  • - Bij beschading en/of verdwijning van het artikel tijdens het retouneerproces bent u verantwoordelijk.
  • - Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, heeft u geen recht op uw geld terug.
* Indien het product speciaal voor u bestelt wordt, dan is het helaas niet mogelijk om het product te retourneren.

Hoe kan ik een product retourneren?

Het retourneren gaat als volgt:
Op het moment dat u een product wilt retourneren of juist gebruikt wilt maken van uw garantie, verzoeken wij graag om als eerste contact met ons op te nemen doormiddel van een e-mail te sturen naar retour@tbwatches.nl. Vervolgens vult u in het onderwerp altijd of het gaat om een product retour of dat u graag gebruik zou willen maken van uw garantie, licht dit graag even toe waarom u dit wilt. Belangrijk! vergeet nooit uw ORDERNUMMER van uw bestelling mee te sturen, deze kunt u heel eenvoudig terug vinden in uw bevestigingsmail van uw order. Vervolgens zult u een e-mail van ons ontvangen met verdere instructies. Op deze wijze kunnen wij uw retourzending efficiënt en snel verwerken.

Terug betaling

Heeft u ons binnen 14 dagen na ontvangt van het product laten weten dat u het product wilt retourneren dan storten wij het volledige aankoop bedrag plus verzendkosten binnen 14 dagen terug op uw rekening. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u heeft aangegeven te willen retourneren, dus niet op de dag dat u het product terug ontvangt. Hierbij moet het product eerst bij ons binnen zijn om het bedrag terug te kunnen storten.