Geplaatst door op Jul 29, 2014 .

Het is weer zover, wij zetten weer eens een pracht Certina horloge in de uitverkoop.
We hebben het hier over een Certina DS Action Chrono Diver's horloge. Dit unieke exemplaar is een echt duikers horloge en staat daarom ook perfect bij uw duikerspak. Dit is een horloge voor duikers die opzoek zijn naar een kwaliteits horloge voor dagelijks gebruik en waar ook mee gedoken kan worden. De zwart/witte rubberen band zorgt ervoor dat je horloge na het duiken gemakkelijk droog is te maken en het horloge dus zo weer om de pols kan. Dit alles naast het feit dat het horloge 200 meter waterdicht is maakt het een perfect horloge.

Het...

Geplaatst door op May 21, 2014 .
Sinds een aantal dagen hebben wij een schitterend AeroWatch horloge online gezet. Het is een AeroWatch 1942 Automatic herenhorloge. Dit AeroWatch horloge is een lust object voor het oog. De combinatie van de klassieke uitstraling met de licht bruine leren band maakt het een pracht horloge.

Wilt u meer informatie over dit prachtige AeroWatch horloge? Klik dan op het horloge.

Geplaatst door op May 13, 2014 .
TBWatches.nl heeft een overeenkomst gesloten met AeroWatch. Door deze overeenkomst kunnen wij alle horloges die op de site van AeroWatch staan leveren binnen 2 weken. (Hebben wij het horloge op voorraad, kijk dan aub even op Levertijd & Voorraad)
Alle horloges komen ook bij TBWatches.nl te staan alleen dit zal enige tijd duren voordat dit helemaal klaar is. Mocht u dus opzoek zijn naar een AeroWatch horloge dan kunt u ze bij ons en op de AeroWatch site bekijken om het horloge vervolgens mij ons te bestellen om een korting van 5% te krijgen. Wij geven namelijk gewoon onze 5% korting op de horloges die bij ons bestelt worden.
U kunt ze...

Geplaatst door op May 12, 2014 .
Vanaf afgelopen week geven wij gratis "Goudstaven" weg. Hiermee geven wij elke klant een korting van 5%.

Hier volgt de uitleg:

TBWatches.nl Goudstaven zijn digitale spaarpunten die een waarde vertegenwoordigen van € 0,50 per stuk, u kunt deze "inzetten" bij een volgende aankoop op onze website.

U ontvangt automatisch bij iedere € 10,- die u besteedt in onze webshop één Goudstaaf. Wanneer u bijvoorbeeld een horloge van € 500,- koopt ontvangt u 50 Goudstaven.

Iedere Goudstaaf vertegenwoordigt een waarde van € 0,50 dus 50 Goudstaven zijn € 25,- waard. Deze € 25,- is uw korting op een volgende aankoop bij...